Medlemslotteri

Klubbens medlemslotteri har följande enkla spelregler:

• Antalet lottnummer är 100
  • Dragning sker i mars, april, juni, augusti, oktober och december. Ibland slås dragningarna samman när det finns bra evenemang i Eksjö att besöka
  • Vinnarna presenteras under rubriken "Vinster 2018"
  • Vinstsummans storlek beror på hur många lottnummer som är aktiva.
  • Vinsterna varierar mellan biljetter till olika evenemang, presentkort, restaurangbesök, julbord m.m.
  • Varje lottnummer kostar 200:-/år. Nytt i år är att du får ett meddelande via mejl att det är dags att betala in avgiften. Innan februari månads utgång inbetalning på BG 5598-5956, GLÖM INTE att meddela för vilka inbetalningen gäller.
  • Du som inte varit med tidigare men som vill hänga på nu, kontakta Gun och välj ett ledigt nummer! This is a mailto link

Ett STORT tack till er alla, som vill vara med i ESOK's medlemslotteri! Jag hoppas vi är många som vill ha ett "lyckonummer", så vi kan hålla spänningen i topp även kommande år.

LYCKA TILL

önskar  "spelansvarig" Gun Henriksson