Hoppa till sidans innehåll

Motion-Vasalopp


Motionsgruppen


Motionsgruppen är till för dig som vill träna i grupp. Träningsformerna växlar med årstid och underlag, så länge det är barmark gäller löpträning och när det finns snö och spår så byter vi löparskorna mot skidor och pjäxor.


Vi tränar på torsdagar med samling kl.18.

Varje torsdag finns det möjlighet till stavgång för de som inte kan eller inte vill springa. Välkomna alla som vill komma igång!

Nu till helgen v.11 är det dags att anmäla sig till vasaloppets vintervecka år 2019. Vi vill därför göra reklam för vår nya messengergrupp ”Vasaloppet 2019 Eksjö SOK” där jag kommer att lägga ut träningspass som Cecilia Hedin håller i ca en gång i månaden. I gruppen finns även möjlighet att dra med varandra på andra träningstillfällen eller lopp, för att få en gemenskap och för att fler ska bli sugna på att göra oss sällskap under vinterveckan. Vi kommer att inrikta oss på Vasaloppet men självklart får man vara med om man ska köra något annat lopp. Detta är till för medlemmar i Eksjö Sok och vi vill därför att ni som kommer vara med och träna blir medlemmar om ni inte redan är det.

 

Hör av er till mig Moa Liderfelt på This is a mailto link eller 076-833 98 43 om ni vill vara med i gruppen så löser jag det. Ni kan också lägga till kompisar själva.Välkommen! 

Länk till Facebook Eksjö sok - skidor

 

 

Uppdaterad: 14 MAR 2018 09:39 Skribent: Kjersti Fyhr

 

VÅRA SPONSORER

 

 

Sherwin.jpg

 

 


 

 

 


 

Eksjö elteam_ai_F

 

 


 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


Internordic

 


Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381611533
E-post: This is a mailto link

Se all info