Hoppa till sidans innehåll

ESOKs Medlemsbrev mars 2018

07 MAR 2018 12:40
  • Uppdaterad: 17 MAR 2018 18:51

Vi i styrelsen vill tacka för det gångna året och önska er alla ett gott nytt skid- och orienterings-år.

Året har börjat som det brukar de senaste åren, med konstsnö men också med en massa kyla och natursnö.

Februari har verkligen lockat till att vi har många glada skidåkare i spåren och det är en härlig känsla när parkeringen är fullbelagd såväl vardag som helg.

 

Vid årsmötet kunde vi glädjas åt förra årets framgångar ännu en gång och är du mer nyfiken på vad som hände förra året så passa på att läsa vår verksamhetsberättelse som finns i Skidstugan eller på nätet.

 

Styrelsen för kommande år består av Lotta J Sundblad ordförande, Jonas Frohlund sekreterare, Moa Liderfelt kassör, Sven Karlsson vice ordförande, Johan Aulin ledamot, Gun Henriksson ledamot, Hanna Pansell Edvardsson ledamot.

Sektionsledare är Carina Bergander för OL, Ann Aulin för skidor, Göran Nilsson för skidstugan och Christer Johansson för tävlingstekniska.

Styrelsen har tagit beslut om nya rutiner för utbetalningar. Du hör av dig till sektionsledarna med div utlägg eller betalningar, lämna in senast den 20 i varje månad så kommer utbetalning i slutet av månaden.

VI har numera flera swishnummer i föreningen. Ett huvudnummer för fika, tipspromenad, servering mm,  ett för konstsnö och ett för OL-sektionen. Var noga med att ange vad du betalar för och från vem. Det underlättar vid uppföljning och bokföringen.

 

Vi tog beslut om mål för 2018 och kommande verksamhet och vi kan lite kort informera om vad som är på gång i år:

Klubbens motto är  Rekrytera – Attrahera – Etablera – Behålla - Synas   för att vara en av Smålands bästa skid- och en av Sveriges bästa orienteringsklubbar

  • Fortsätta utveckla området runt Skidstugan både med spår och att fortsätta diskussionen med kommunen om vatten och avlopp till Skidstugan
  • Öka vuxenmedverkan i alla våra aktiviteter och tillsammans med föreningar i Eksjö bidra till träningsmöjligheter att lyckas med en Svensk klassiker.
  • Vi vill öka vårt medlemsantal och tillsammans med Smålandsidrotten verka för föreningsutveckling.
  • GM i skidor arrangerade vi redan i januari men fick tyvärr flytta hela arrangemanget till Borås då vi saknade snö i Skidstugan.  Nytt GM blir det helgen 10-12 augusti denna gång i orientering.
  • Söndag den 1 juli genomför vi Ränneslättsturen tillsammans med Cykelklubben. Vi hoppas att du är hemma och kan hjälpa till på något sätt.
  • Klubbens Medlemslotteriet har fortfarande lediga nummer. Hör av dig till Gun Henriksson This is a mailto link  så deltar du under hela året, kom ihåg att betala 200 kr/lott. Uppge Medlemslott och ditt namn.

 

Förutom våra arrangemang så har vi ju givetvis också alla våra träningar och tävlingar som gör att vi verkligen är en riktigt aktiv föreningen året om. Vår hemsida och Facebook är uppdaterad med mängder av aktuell information.

 

På årsmötet tog vi beslut om att ha oförändrade medlemsavgifter. Har du ännu inte betalat så är det hög tid.              

   
   

Medlemsavgiften betalas in på Eksjö SOK:S bankgiro     5598-5956 där du anger vem eller vilka du betalar för.

   

För     nya medlemmar är vi tacksamma om ni uppger fullständigt personnummer och     mailadress så att vi kan registrera er i Idrotten Online. Vi hoppas också     att du via Idrotten online har registrerat rätt mail och mobil för att     underlätta för oss när vi vill sprida information.

   

 

   
   

 

           

Medlemsavgift vuxen       350kr   

Medlemsavgift ungdom  200kr

Medlemsavgift familj       900kr   

 

   
   

 

 

 

 

 

 

               

 

Aktivavgiften för 2018 faktureras i juni och oktober.

 

Kolla in hemsidan och vårt Facebookflöde, det finns mycket aktuell info om tävlingar, läger, träningar, kläder mm.

Njut av vintern och att dagarna blir längre och längre.

 

 

Vi ses i skog och spår!          Hälsningar Lotta J Sundblad, ordförande.

Skribent: Pelle Höglund
Epost: Adressen Gömd

 

VÅRA SPONSORER

 

 

Sherwin.jpg

 

 


 

 

 


 

Eksjö elteam_ai_F

 

 


 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


Internordic

 


Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381-611533
E-post: This is a mailto link

Se all info