Hoppa till sidans innehåll

Linnéa Golsäter byter klubb

28 NOV 2018 15:06
Linnea väljer att byta klubb inför nästa säsong.
  • Uppdaterad: 28 NOV 2018 15:06

 

Vi är tacksamma för alla år som du varit en del av föreningen och bidragit till framgångar på olika sätt.

 

Lycka till i din nya klubb. 

 

 

 Brev från Linnéa>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Mil efter mil i minibuss Sverige runt, stämningen i det gröna tunneltältet trots att regnet står som spö i backen och alla torsdagskvällarna i Skidstugan. Minnena i ESOK-tröjan är många. Framförallt är det alla personligheter som trots sina olikheter kan hitta en gemenskap och mötas i orienteringen som sticker ut. När man kommer i mål efter loppet. Oavsett om man precis blivit svensk mästare eller kanske inte ens hittat till första kontrollen, finns det alltid någon där och frågar hur läget är, i med och motgång. För det är så man beter sig när man tillhör ESOK, det är ingen skriven regel utan en gemensam överenskommelse, vi tar hand om varandra.

 

När jag nu sitter här och skriver inser jag hur mycket ESOK har betytt, och betyder för mig.  Jag minns fortfarande mitt första läger när jag som liten plutt fick hänga med de äldre och inser nu i efterhand vilket klängigt bihang jag borde upplevt som. Men där och då var det inget jag reflekterade över, jag blev nämligen så väl bemött och välkomnad av alla trots att jag var flera år yngre. Det är något som är utmärkande för ESOK, den öppna stämningen där alla får komma och vara med precis som de är.

 

Det är därför jag har blandade känslor inför mitt besked. Som flera av er vet, tog jag mitt pick och pack och flyttade till västkusten och Göteborg där jag i höstas började studera. Jag trivs jättebra i staden och miljön passar mig som handen i handsken. Jag har också kommit till ett vägskäl. Jag har beslutat att byta klubb. Detta är inte något lätt beslut och inte heller något som kommer i en handvändning. Jag har under det senaste året då jag inte bott i Eksjö utan först Falun och sedan nu Göteborg upplevt en svårighet i att inte bo på samma plats som den klubben jag springer för. För vissa fungerar det jättebra att komma hem under lov och ansluta till tävlingar/läger men tyvärr är så inte fallet för mig. Jag är i behov av att ha en träningsmiljö där jag kan bidra till klubben i min vardag och där känslan att man gör varandra starkare och lär känna varandra finns på en daglig basis. Det är därför jag meddelar att jag från och med nästa säsong kommer att springa för Göteborg Majorna OK och detta är ett beslut jag känner mig väldigt trygg med. Men som jag tidigare nämnde är min upplevelse att ESOK en klubb där man bryr sig om varandra och jag är övertygad om att detta gäller oavsett vilken klubbtröja man råkar ha på sig.

 

Trots att vi inte längre kommer tävla i samma färger kommer jag alltid att känna en tillhörighet till er och jag hoppas att jag alltid kommer vara välkommen upp till Skidstugan. Jag vill också ta tillfället i akt att tacka för allt stöd jag fått av alla medlemmar genom åren från dess att jag stapplade runt i skogsleken med Siw och Gun som tålmodiga ledare ända upp i senioråren och även för alla trevliga stunder ute på läger och samlingar. Om det är någon som har några frågor eller bara vill snacka lite skulle jag uppskatta att ni hörde av er till mig. Annars så ses vi framöver ut på något lerigt TC eller uppe på vid Skidstugan.

 

Kram Linnéa

Skribent: Pelle Höglund
Epost: Adressen Gömd

 

VÅRA SPONSORER

 

 

Sherwin.jpg

 

 


 

 

 


 

Eksjö elteam_ai_F

 

 


 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


Internordic

 


Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381611533
E-post: This is a mailto link

Se all info