Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse

02 OKT 2018 18:15
För dom som inte har betalt in medlemsskapet för Eksjö Konfa och vill göra det för 2018 är det nu dags att göra det:
  • Skapad: 02 OKT 2018 18:15

Påminnelse - 


EKSJÖ KONFA 
Föreningen är en ideell förening som utgår med sin verksamhet från Eksjö. Eksjö Konfas ändamål är att driva ett konfirmationsläger i kombination med orienteringsinriktning för att ge ungdomar möjlighet till gemenskap, orienteringsträning och personlig utveckling. Medel från Eksjö konfa ska kunna användas i utveckling av orienteringen i Eksjö SOK. Lägret genomförs tillsammans med Eksjö Församling.   
Föreningen är öppen för samtliga medlemmar i Eksjö SOK.   

´
Medlemsavgiften i Föreningen Eksjö Konfa är 50kr/ år som betalas in via bankgiro 279-4709. För den summan kan du som medlem vara delaktig i att det årligen anordnas ett konfirmationsläger i kombination med orientering för att ge ungdomar möjlighet till konfirmationsundervisning, gemenskap, orienteringsträning och personlig utveckling i Eksjö. Genom medlemskap i Eksjö Konfa bidrar du också till att utveckla orienteringsverksamheten i Eksjö SOK.  

'
Som huvudmannaarvode utbetalas av Eksjö Konfa 1200/konfirmand/år till Eksjö SOK.  
Eventuellt överskott från Eksjö Konfa fördelas genom riktad sponsring till olika delar av orienteringsverksamheten i Eksjö SOK utifrån verksamhetens behov t.ex. sponsring av egenavgifter vid klubbresor, specifika ungdomsaktiviteter, elitsatsningar, breddsatsningar och hjälp vid enskilda tränings och tävlingsresor utifrån verksamheternas behov.  

´
För att ta del av sponsringen förbinder sig ol-löpare i Eksjö SOK att vara delaktiga i PR-aktiviteter för Eksjö konfa i samband med större arrangemang samt vid behov bistå med arbetsinsatser vid lägrets avslutningsmiddag.

 

Hälsningar ESOK konfa förening

Skribent: Pelle Höglund
Epost: Adressen Gömd

 

VÅRA SPONSORER

 

 

Sherwin.jpg

 

 


 

 

 


 

Eksjö elteam_ai_F

 

 


 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


Internordic

 


Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381611533
E-post: This is a mailto link

Se all info