Hoppa till sidans innehåll

Motion-Vasalopp


Motionsgruppen


Motionsgruppen är till för dig som vill träna i grupp. Träningsformerna växlar med årstid och underlag, så länge det är barmark gäller löpträning och när det finns snö och spår så byter vi löparskorna mot skidor och pjäxor.

Efter förra årets succé med gemensam träning inför nästa års skidsäsong, drar vi nu igång med intervaller. Träningen kommer ske onsdagar klockan 18.30 med start nästa onsdag den 10:e april, då vi i regel träffas vid skidstugan, om inget annat uppges.

from v45 på torsdagar kl.18 har Gunilla Creutz en träningsgrupp igång. Alla intresserade medlemmar, orienterare, skidåkare och föräldrar till barn i ungdomsgrupperna är välkomna att delta. Det blir varierad träning med löpning, intervaller styrka och stavgång. Välkommen du också.

 

Information inför varje vecka kommer ut på Eksjö Sok - skidor på Facebook eller i vår messengergrupp ”Vasaloppet 2020 Eksjö Sok. Vill du vara med i messengergruppen, skicka då ett mail till This is a mailto link. Hoppas vi ses!

 
/Moa Liderfelt och Tobias Svensson breddansvariga i skidsektionen

I gruppen finns även möjlighet att dra med varandra på andra träningstillfällen eller lopp, för att få en gemenskap och för att fler ska bli sugna på att göra oss sällskap under vinterveckan. Vi kommer att inrikta oss på Vasaloppet men självklart får man vara med om man ska köra något annat lopp. Detta är till för medlemmar i Eksjö Sok och vi vill därför att ni som kommer vara med och träna blir medlemmar om ni inte redan är det.Välkommen! 

Länk till Facebook Eksjö sok - skidor

 

 

Uppdaterad: 14 MAR 2018 09:39 Skribent: Kjersti Fyhr

 

 

 

VÅRA SPONSORER 


 

 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


 

Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381611533
E-post: This is a mailto link

Se all info