Hoppa till sidans innehåll

Byte av klubb

05 AUG 2020 18:04
Hanna byter klubb.
  • Skapad: 05 AUG 2020 18:04

Hej
Ibland måste man ta svåra beslut och detta var verkligen ett sådant. 
´
Under hela min juniortiden har jag valt att stanna kvar och tävla för Eksjö då det har känts naturligt och fungerat bra. När jag nu tar klivet upp i seniorklassen behövs mer stöttning på materialsidan och en hel del andra praktiska bitar måste också klaffa.
´
Jag har därför tagit beslutet att det blir för mycket som hänger på enbart mig och pappa om jag ska stanna kvar i Eksjö. Dessutom lockar stafetter, klubbläger och känslan av att tillhöra ett lag, något som är svårt att få i Eksjö.
´
Jag har därför bestämt att byta klubb och till vintern kommer jag att tävla i Ulricehamns IF:s svart/gula färger. Jag har precis flyttat till Östersund för att fortsätta min elitsatsning men valde ändå att gå till en klubb söderut, det är ju ändå därifrån jag kommer och det kändes därför mest naturligt. Ulricehamn är en proffsklubb med höga ambitioner och det ska bli superkul att få vara med där.
´
Givetvis kommer jag att vara hemma och träna och hjälper gärna till på skidskola eller liknande när det passar! Eksjö SOK har fostrat mig som skidåkare och mitt hjärta kommer alltid tillhöra klubben. Tack för all hjälp jag har fått under dessa år, det har varit guld värt!
´
/Hanna Abrahamsson :)
Skribent: Pelle Höglund
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

VÅRA SPONSORER 


 

 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


 

Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381611533
E-post: This is a mailto link

Se all info