Hoppa till sidans innehåll

Covid-19 information

18 MAR 2020 08:48
  • Skapad: 18 MAR 2020 08:48

ESOKs styrelse har idag tagit beslut att med den information som idag den 17 mars 2020 finns tillgänglig angående COVID-19 att stänga ner Skidstugan för dusch och omklädning samt servering under träningar och tipspromenader.

 

När det gäller vår övriga träningsverksamhet eller andra aktiviteter så följer vi Riksidrottsförbundets, Folkhälsomyndighetens, Skidförbundets och Orienteringsförbundets rekommendationer för träningar och sammankomster som kommer fortsätta att bedrivas.

 

Vi vill från ESOKs styrelse understryka att vi starkt rekommenderar att de som tillhör s.k riskgrupper avstår helt från att deltaga i vår verksamhet under den kommande perioden.

Vi vill också påpeka att om är man det minsta sjuk skall man som alltid avstå från all sorts träning och detta gäller i högsta grad nu. Vi vill också understryka att de som känner minsta oro för en eventuell smittspridning skall avstå att deltaga i vår verksamhet, detta gäller även våra egna ledare. 

 

Avslutningsvis vill vi informera om att vår målsättning i skrivande stund är att genomföra de två avslutande tipspromenaderna men utan servering och med försäljning av tipsbingon utomhus. När det gäller vår planerade orienteringstävling den 11 april så kommer beslut att tas till helgen om den kommer att genomföras eller inte. 

 

Ovanstående beslut gäller tillsvidare.

 

Styrelsen EKSJÖ SOK

2020-03-17

Skribent: Pelle Höglund
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

VÅRA SPONSORER 


 

 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


 

Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381611533
E-post: This is a mailto link

Se all info