Hoppa till sidans innehåll

ESOK:s medlemsbrev februari 2020

15 FEB 2020 13:19
  • Skapad: 15 FEB 2020 13:19

ESOK:s medlemsbrev februari 2020

Hej och god fortsättning på 2020!
ESOK har precis avslutat sitt 77:e verksamhetsår och mitt första år som ordförande. 2019 blev på många sätt historiskt med ESOK’s första seniormedalj på SM lång i orientering med Sanna Fasths SM-silver, dessutom med Hanna Abrahamsson som en i Sverigelaget på JVM i skidor. På toppen av det hela 13 SM-medaljer till ESOK i våra idrotter! Vad kan man mer begära rent sportsligt?
Sedan vår väldigt ambitiösa verksamhet med 100-tals med träningar, träningsläger, resor, arrangemang och jobb på våra anläggningar. ESOK lever verkligen!

Nu smids det nya planer i alla våra sektioner och verksamheten är i full gång, Tyvärr lyser snön och kylan med sin frånvaro så konstsnöspåret får nog ett sämre ekonomiskt resultat i år men det reder vi också ut då vi har ett litet plus när vi har snö för att kunna ta ett dåligt år. Viktigast är att vårt ”snögäng” orkar ladda om och ta nya tag nästa år. Även utan snö så är det stort gäng snart som skall iväg på dom olika vasaloppsdistanserna och det är också ett gäng på 15 orienterare som är iväg i Madrid på träningsläger. Verksamheten pågår verkligen året runt.

På hemmaplan är förberedelserna för vårtävlingen den 11 april i full gång med Lotta J Sundblad som tävlingsledare. Är det någon som inte fått någon uppgift än och vill hjälpa till, vänligen hör av er till Lotta. Arenan är planerad till grustaget i Vantarp, där det skett en revidering av vår karta.
Det jobbas också med förberedelse till dom ständigt återkommande arrangemangen vi har har i Ränneslättsturen 28 juni och Eksjö Konfa två prestigearrangemang för oss som klubb som lägger en stor grund till vår ekonomi. Andra planer för året är att vi investerar i ett nytt värmesystem i Skidstugan med bidrag, egeninsatser och en del av klubbkassan som finansiärer.

ESOK ́s verksamhet spänner över allt från skidåkare, orienterare, MTB till skidorienterare på olika nivåer, allt från elit till motionär och dessutom ett stort gäng som inte utövar någon idrott men bidrar med många timmar i vår verksamhet. Alla är lika viktiga och det är vi tillsammans som gör ESOK!
Nu tittar vi framåt och ett jobb är att hitta en ersättare till vår almanacka som såldes för sista året 2019. Vi har lite ideér vad det kan innebära men har ni också förslag är ni välkomna och är det någon som vill ta sig an uppdraget är ni också välkommen att höra av er.

På årsmötet togs det också som vanligt beslut om våra årsavgifter som blir oförändrade för 2020, så vänligen betala så fort ni har möjlighet och helst innan den 1 mars enligt nedan,:

Aktivavgiften för 2020 faktureras i oktober/november, avgiften för dom som tävlar på skidor och orientering.

Medlemslotteriet går också in i ett nytt verksamhetsår och vi fortsätter med 6 dragningar under året. Antalet lottnummer är 100, dragning sker i mars, april, juni, augusti, oktober och december. Ibland slås dragningarna samman när det finns bra evenemang i Eksjö att besöka, Vinnarna presenteras under rubriken "Vinster 2020". Vinstsummans storlek beror på hur många lottnummer som är aktiva. Vinsterna varierar mellan biljetter till olika evenemang, presentkort, restaurangbesök, julbord m.m. Varje lottnummer kostar 200:-/år som betalas innan februari månads utgång på BG 5598-5956, GLÖM INTE att meddela för vilka inbetalningen gäller.Du som inte varit med tidigare men som vill hänga på nu, kontakta Gun och välj ett ledigt nummer! This is a mailto link

Så slutligen, vår hemsida och Facebook uppdateras med mängder av aktuell information om träningar tävlingar, läger, kläder mm. Hjälp oss hjälpa vår natur, vår skog och spår. Uppdatera din info på Idrotten Online så sparar vi papper, porto och pengar. Du får mail och vi får en enklare hantering.

Vi ses i skog och spår! Hälsningar Lars ”Lillis” Nordgren, ordförande.

Medlemsavgiften betalas in på Eksjö SOK:S bankgiro 5598-5956 där du anger vem eller vilka du betalar för. För nya medlemmar vill vi att ni uppger fullständigt personnummer och mailadress så att vi kan registrera er i Idrotten Online. Vi hoppas också att du via Idrotten online har registrerat rätt mail och mobil för att underlätta för oss när vi vill sprida information.

Medlemsavgift vuxen Medlemsavgift ungdom Medlemsavgift familj

350kr

200kr 900kr

Tänk på att din medlemsförsäkring endast gäller om du betalat din avgift

Skribent: Pelle Höglund
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

VÅRA SPONSORER 


 Eksjö elteam_ai_F

 

 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


Internordic

 


Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381611533
E-post: This is a mailto link

Se all info