Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap Eksjö konfa


Föreningen är en ideell förening som utgår med sin verksamhet från Eksjö. Eksjö Konfas ändamål är att driva ett konfirmationsläger i kombination med orienteringsinriktning för att ge ungdomar möjlighet till gemenskap, orienteringsträning och personlig utveckling. Medel från Eksjö konfa ska kunna användas i utveckling av orienteringen i Eksjö SOK. Lägret genomförs tillsammans med Eksjö Församling. 

 

Föreningen är öppen för samtliga medlemmar i Eksjö SOK. 

 

Medlemsavgiften i Föreningen Eksjö Konfa är 50kr/ år som betalas in via bankgiro 279-4709. För den summan kan du som medlem vara delaktig i att det årligen anordnas ett konfirmationsläger i kombination med orientering för att ge ungdomar möjlighet till konfirmationsundervisning, gemenskap, orienteringsträning och personlig utveckling i Eksjö. Genom medlemskap i Eksjö Konfa bidrar du också till att utveckla orienteringsverksamheten i Eksjö SOK. 

 

Som huvudmannaarvode utbetalas av Eksjö Konfa 1200/konfirmand/år till Eksjö SOK. 

Eventuellt överskott från Eksjö Konfa fördelas genom riktad sponsring till olika delar av orienteringsverksamheten i Eksjö SOK utifrån verksamhetens behov t.ex. sponsring av egenavgifter vid klubbresor, specifika ungdomsaktiviteter, elitsatsningar, breddsatsningar och hjälp vid enskilda tränings och tävlingsresor utifrån verksamheternas behov. 

För att ta del av sponsringen förbinder sig ol-löpare i Eksjö SOK att vara delaktiga i PR-aktiviteter för Eksjö konfa i samband med större arrangemang samt vid behov bistå med arbetsinsatser vid lägrets avslutningsmiddag.

Uppdaterad: 29 OKT 2017 18:33 Skribent: Jonas Frohlund
E-post: This is a mailto link

 

 

 

VÅRA SPONSORER 


 

 

 

 


 

Elektroservice_Eskilsson

 


 

Postadress:
Eksjö SOK
Box 23
57521 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info