• 28 feb 2023
  • Orientering
  • SWEDISH LEAGUE #1 MEDELDISTANS  15 APRIL
  • SWEDISH LEAGUE #2 LÅNGDISTANS  16 APRIL

Denna helg springer eliten i Valdemarsvik, det finns även publiktävlingar och klubben har bokat en bygdegård i Gamleby, ca 40 min resa från tävlingen. Där erbjuds hårt underlag, middag lördag och frukost söndag. Kostnad ca 250:-.

OL-Konfaläger söker kökspersonal

• 23 feb 2023
  • Orientering, Skidor

Hej medlemmar i Eksjö SOK!

Konfaföreningen söker nu köksbiträden till årets upplaga av OL-Konfaläger 21 juni - 14 juli.

OL-sektionen informerar, februari-mars

För att komma väl förberedda till orienteringssäsongen så erbjuds nu ett gäng träningar. Så passa på!

Högefälleloppet

• 5 feb 2023
  • Skidor

Idag avgjordes Högefälleloppet i Eksjö. Det var masstartslopp i klassisk stil och även deltävling i Pölder cup för H/D 13-14 samt H/D15-16.

H 13-14 var den största klassen där segrade Eksjö åkaren William Jonsson. D 13-14 var det 8 startade tjejer där ledaren i Pölder cup Meja Fransson från Landsbro vann klassen och behåller sin ledande placering. I H15-16 deltog 5 åkare och där segrade Pölder cup ledaren Melker Svensson från Landsbro, även han behåller ledarpostionen i cupen.I D 15-16 var det glädjande hela 9 tjejer som körde, där segrade silvermedaljören från USM Matilda Grahn från Hallby. Ledaren av Pölder cup Maja Lax även hon från Hallby placerade sig på en andra plats och behåller sin ledning i Pölder cup.

Pallplatser för Eksjöåkare övriga ungdomsklasser blev Noah Jonsson 1a och Ebbe Sander 2a i H9-10. Stig Simonsen 3a i H11-12. Anders Almerheim 3a i H15-16. 15 ungdomar från klubben startade.

H21 klassen vanns av David Thorell IK Stern. Segrar till Eksjöåkare blev det i H35 Joakim Jonsson, H50 Björn Källgren, H17-20 Einar Austli, D21 Ida Djärf samt i D17-20 Karstin Almerheim.