Zontävling 17/1 flyttas

  • 17 jan 2023
  • Skidor

Viktig information! Zontävlingen som skulle arrangeras av Hvetlanda SK i Landsbro tisdag 17/1 är på grund av ogynnsamt väder flyttad till lördag 28/1 istället. Tävlingen flyttas i tävlingskalendern och anmälningar öppnas upp på nytt. Tisdag 17/1 har vi därför träning som vanligt vid Skidstugan kl. 18.

Hallbyjakten 15/1

  • 17 jan 2023
  • Skidor

Eksjö SOK deltog med ett halvdussin åkare vid Hallbyjakten under söndagen. Prolog på 1,1 km under förmiddagen följt av distanslopp på eftermiddagen. Allt i fristil i den tuffa Hallbyterrängen. Idel spännande race med flera tajta spurtuppgörelser med ESOKare inblandade. Klubben kom hem med bl a en andra och en fjärde plats i tuff konkurrens från såväl hemmaklubben som Västergötlands bästa.

Zontävlingen på tisdag är som tidigare meddelats framskjuten. Därför blir det träning som vanligt på tisdag och torsdag. Även Götalandsmästerskapen har blivit inställda (snöbrist) men kan komma att avgöras vid senare tillfälle.

Landsbroloppet 14/1

  • 17 jan 2023
  • Skidor

Eksjö SOK deltog med ett dussintal åkare vid Landsbroloppet under lördagen. Mycket svåra väderförhållanden för klassisk åkning i halvtuff terräng och snö för stora trugor. Olika strategier användes: skin, klister & stakning.

Klubben kom hem med en klasseger, en pallplats och ett par fjärdeplaceringar och ett antal styrkebesked.

Nu bär det av mot Jönköping och Hallbyjakten söndagen.

Passa också på att anmäla er till Götalandsmästerskapen i Borås nästa helg (distans klassisk på lördagen, sprintstafett på söndagen). Sista anmälningsdag under söndagen men efteranmälan möjlig till den 19e. Om ni behöver hjälp med anmälan så kontakta mig eller lämna en kommentar på inlägget.

Medlemsavgifter 2023

  • 10 jan 2023
  • Styrelsen

Nu är det dags att betala medlemsavgifter


Medlemsavgift vuxen (17 – år)               350kr
Medlemsavgift ungdom (0-16 år)           200kr
Medlemsavgift familj                                900kr


Familjeavgiften får omfatta hel familj med barn upp t.o.m. 20år 
Medlemsavgiften betalas in på Eksjö SOK:S bankgiro 5598-5956.
Betalas senast 2023-03-01

För nya medlemmar ange:
Namn (samtliga som betalningen avser)
Personnummer
E-postadress (om möjligt) samt telefon

 

Har du några frågor så skicka gärna ett mail info@eksjosok.se

Resultat Sylvesterloppet

  • 3 jan 2023
  • Orientering

Resultat från Sylvesterloppet som traditionsenligt avgjordes med på nyårsafton med 32 startande. Detta var den 26 gången som Cinna och Lillis arrangerade detta lopp.

 

Resultat: