Årets första dragning i medlemslotteriet

  • 27 mar 2024
  • Styrelsen

Vinnare i mars 2024 av 3 presentkort på Elbutiken á 350 kr och påskblomma, se här 

Det finns ännu 8 lediga nummer.

Träningsprogram ol-skolan våren 2024

  • 10 mar 2024
  • Orientering

Gruppen tränar två gångar i veckan, tisdagar och torsdagar. 

Tisdagarsträningarna varierar mellan löpträning vid skidstugan och Höglandsserien, se schemat nedan. Kolla alltid kalendern på www.eksjo.se eller på Facebook (se nedan) innan träning, om avresetid eller annat har ändrats. En del av tisdagsträningarna ingår i den så kallade Höglandsserien, ett samarbete med andra klubbar på Höglandet. Om man deltar vid fler än tre av Höglandsträningarna får man ett pris vid avslutningen. Om inget annat anges är träningen alltid kl. 18.00.

Torsdagsträningarna kommer att hållas i Eksjö, antingen vid skidstugan eller på annan plats i skogarna runt Eksjö. Start är alltid kl. 18.00 vid träningsplatsen (observera att ingen uppsamling vid skidstugan om träningen är på annan plats). Se noteringar i nedan schema.

Vi gemensam avresa är alltid avreseplatsen Storegårdsparkeringen (parkeringen bakom Ishallen). 

Det viktigt att ni håller er uppdaterade på den info som lämnas i första hand vid torsdagsträningarna och via mail (lämna en mailadress som du frekvent läser eller maila till orienteringsskolan@gmail.com för att bli tillagd i OL-skolans mailgrupp), men även i Facebook-gruppen ”Eksjö SOK – Orientering”. Håll er därför uppdaterade i dessa kanaler.  

Vi hoppas också att du som förälder kan vara med ditt barn ute i skogen på träningar. Vi hjälper gärna till med information och anmälan till träningar och tävlingar, det är bara att fråga någon av oss ledare. 

Frågor? Hör av dig till till orienteringsskolan@gmail.com  

Vi söker köksbiträden till OL-Konfan

  • 4 mar 2024
  • Styrelsen

Hej medlemmar i Eksjö SOK!

Eksjö OL-Konfa söker nu köksbiträden till årets upplaga av OL-Konfaläger 19 juni - 13 juli.

SKOGSLEK, ORIENTERINGSSKOLA och UNGDOMS-/VUXENTRÄNINGAR VT 2024

  • 4 mar 2024
  • Orientering

Efter träningen den 21 mars kl. 18 vid Skidstugan kommer klubben att informera om vårens träningar och resor. Klubben bjuder på fika.

OL-skolan och ungdoms-/vuxenträningar:

tisdagar och torsdagar: vecka 12-24 (ej vecka 14, vecka 23, 30/4 eller 9/5) Träningarna t.o.m. 9 april kl. 18.00 vid Skidstugan, därefter enligt separat schema. 

Skogsleken:

torsdagar: vecka 15-24 (ej 9/5, 6/6). Alltid kl. 18.00 vid Skidstugan

Vill du vara med så vill vi att du blir medlem i Eksjö Skid- och Orienteringsklubb när du provat någon gång. Se www.eksjosok.se för avgifter och betalning. 

Skogslek: Grön nivå, 5-7 år. Den enklaste orienteringsbanan, men med möjligheter till utmaning för deltagaren. Här vill vi att en vuxen följer med barnet.          

Orienteringsskola: Vit-gul-orange nivå, 8-13 år. Deltagaren ska kunna ledstångs- och vägvalsorientering. Här har vi behov av föräldrar som är med som stöd i skogen åt våra barn. 

Torsdagsträningarfrån 13 år. Här kan alla vara med, även vuxna. Fokus på teknik med inslag av högfartsträning med karta.

Välkomna! Eksjö SOK 

Vid frågor hör av dig till:  

Skogslek: Malin Stenbeck, 073-4043510 

Orienteringsskolan: Åsa Persson, 072-3256286 eller orienteringsskolan@gmail.com

Torsdagsträning: Linda Nordin, 070-7458391. Se även Facebookgruppen ”Eksjö SOK – Orientering” för vidare info

Information för utskrift i Wordformat

Bussresa till tävlingen i Bredaryd.

  • 2 mar 2024
  • Orientering

BUSSRESA TILL BREDARYD!

I samband med tävlingen i Bredaryd, som också är en deltävling i Pölder OL-cup, den 7 april anordnar ESOK bussresa till tävlingen. Alla är välkomna – gammal som ung, tävlande som familjemedlem, nybörjare som motionär som elit.