Vinnare Hittaut och Naturpasset

 

 

  • 4 okt 2023
  • Styrelsen

Nu är Hittaut Eksjö 2023 slut för i år! 1003 blev slutsiffran för antalet deltagare, fantastiskt roligt att ni är så många som har deltagit! STORT TACK till dig som har hittatut och registrerat dina checkpoints! Vi hoppas att vi ses även till nästa år. 

Vinnare av de utlottade priserna är Tuva Östangård, Ingegerd Axell, Lena Sahlin.

Även årets Naturpass är avslutat och dragning har gjorts bland samtliga deltagare. De som har vunnit är P-G Dolk och Lena-Karin Ohlsson.

Vinnare Hittaut och Naturpasset

Eksjö Skid-och Orienteringsklubb har under vår och sommar erbjudit friskvårdsaktiviteterna Hittaut och Naturpasset. Checkpoints/kontroller har funnits i  närområdena och i Eksjö centrum. Dessa aktiviteter avslutades sista september. Hittaut har genomförts för tredje året och är fortfarande väldigt uppskattat, drygt 1000 personer har deltagit. 100 personer har tagit samtliga 100 checkpoints. Naturpasset, där man kombinerar foto och kontroller, har lockat ca 50 personer. Nu har en dragning gjorts bland samtliga deltagare och följande har vinst att vänta Tuva Östangård, Ingegerd Axell, Linda Sahlin, P-G Dolk och Lena-Karin Ohlsson. Eksjö SOK har nu påbörjat planeringen för Hittaut för en ny 3-årsperiod.